Arrangementer

Café Den Gule Stald

Danmarks smukkest beliggende kulturhus med

udsigt til Dronning Alexandrines Bro


Sæt kryds i kalenderen!

Bob Dylan fyldte 82 år den 24. maj 2023

Og han er heldigvis fortsat derude på sin never ending tour:

på landevejene, på scenerne, i æteren og i vores allesammens hjerter og kollektive bevidsthed, præcis som han har været, lige siden han debuterede på plade for over 60 år siden.

Kom defor og oplev BandDylan - nogle af landets stærkeste Dylan-fortolkere, folk som elsker og kender deres Dylan-curriculum til perfektion, fem musikere som ikke ved noget bedre end at gå på scenen med den samlede pakk: Musikken, fortællingen, digtene, dramaerne, billederne - ja, faktisk noget nær hele balladen om Hiss Bobness.

Hør eller genhør historien og legenderne om knægten fra the North Country, den 19årig som drog til New York med sin guitar, sin mundharpe, sin papkuffert - og en ambition om at præsentere verden for noget, der skulle komme til at ændre musik, lyrik og politik for evigt.

Og kom - ikke mindst - og fyld ører og sjæl med tonerne af Blowing in the Wind, Mr. Tambourine Man, Like a Rolling Stone, Knocking on Heavens Door og mange, mange andre af Bob Dylans vigtigste og smukkeste numre. 

Lad os alle forenes om at være "Forever Young" et par skønne timer i selskab med BandDylan og fortællingen om Dylan og hans musik.

Aktiviteter i CDGS

   Åben Scene

      Kunstudstilling

         Festival

            Musik

              FællesSang


Kontakt os på:cafedengulestald@gmail.com


Cvr nr.: 34127042


Bank konto: 6220 1104478


Mobilepay: 417711

Næste arrangement:


Fredagsbar  d. 6. oktober kl. 15:30 - 18:30


© Copyright. All Rights Reserved.